O podjetju Ravelli

Ravelli danes

mondoravelli

Energija idej in evolucija

Nove generacije se soočijo z izivom.

Začetna intuicija se nadaljnje razvija z močjo novih idej in tehnologij, s timskim delom, raziskavami in razvojem vrhunskih umetniških izdelkov.

Novi cilji in želja po doseganju mednarodne prepoznavnosti, znotraj okvirjev trajnostnega razvoja in inovacij usmerjenih k izboljševanju kvalitete življenja, so gonilo podjetja Ravelli.

italy_bandiera

100% Made in Italy


Več kot 200 zaposlenih


Prisotni v 39 državah


Certificirana kvaliteta


Ravelli je danes globalno podjetje, prisotno v 39 državah med drugim v Sloveniji. Njegov lastnik je sklad Ambienta SGR, ki je vstopil v lastniško strukturo leta 2010 sedaj pa je 100% lastnik podjetja. Sklad je prepoznal moč podjetja, s številnimi strokovnjaki na primarni ravni, da bo kos izzivom stalno spreminjujočega trga.

Številni modeli kamino v pripravi, s poudarkom na načrtovanju, so bili vedno značilni za blagovno znamko Ravelli. Posebna pozornost je posvečena kakovosti izdelkov in poprodajnih storitev, da se zagotovi popolno zadovoljstvo kupca.

Regija, Tradicija, Podjetje

Podjetje se je razvilo na podlagi dolge tradicije znanja globoko ukoreninjenega v izjemni italijanski regiji, znani po celem svetu po izvrstni vinarski tradiciji. Regija Brescia, je prav tako znana po neprimerljivi zgodovinski in kulturni dediščini, ki je oblikovala tako pokrajino kot ljudi.

Bogastvo idej in znanja, ki se je predajalo skozi generacije, vključno z odločnostjo in strastjo vseh, ki želijo svoje ideje spremeniti v uspešno realnost.

sign-ravelli2