SUBVENCIJA EKO SKLADA

Izkoristki Ravellijevih kaminov so preko 91% in za praktično vse Ravelli toplovodne kamine so na voljo subvencije Eko sklada.

Seveda Vam pri vlogi z veseljem in strokovno svetujemo/pomagamo.

ekosklad_logo

SUBVENCIJE NA VOLJO:

20% investicije oz. maks. 2000€, če stara kurilna naprava ostane

50% investicije oz. maks. 4000€, če nova kurilna naprava nadomesti staro

60% investicije oz. maks. 5000€, če nova kurilna naprava nadomesti staro na območju občin s sprejetim Odlokom o načrtu za kakovost zraka

PRITISNITE TUKAJ ZA POVEZAVO DO RAZPISA.

V določenih delih nekaterih večjih mestnih občin (predvsem tam kjer je plinovod) subvencije ni mogoče dobiti.

Toplovodni kamini na pelete oz. natančneje povedano toplovodni kaminski kotli na pelete so 360° rešitev, saj delujejo na 3 načine: proizvajajo toploto za radijatorje, oz. talno gretje; toploto, ki jo seva kamin oddajajo v prostor; lahko se opremijo s sanitarnim kompletom, ki se uporablja za pripravo tople sanitarne vode. Plamen v prostoru ustvarja prijetno vzdušje in bolje intimno, sproščeno domačo klimo. Za te kamine je na voljo tudi SUBVENCIJA EKOSKLADA.

Ogrevanje z ventilatorjem – kamini, ki imajo v imenu črko V ali črko B omogočajo, ogrevanje prostora, kjer stojijo hitro z ventilatorjem. Posebej praktična opcija pri talnem gretju, ko si želite npr. v dnevni sobi, kjer stoji kamin hitro dvigniti temperaturo.

Touch, Design kamini – kamini, ki imajo v imenu Touch, Design so najnovejši modeli, ki jih odlikuje: avtomatsko čiščenje kurišča (mehansko), radijski daljinski upravljalnik z grafičnim displayem, daljinec služi tudi kot termostat, modernejši dizajn, keramična vžigna svečka in druge novosti. Nekateri imajo tudi WI-FI serijsko.

Praktično, mar ne?

Toplovodni kamini

Najbolje prodajani