ZERO – NULTA filozofija – neskončne možnosti

Dobro počutje je enostavna ideja

Razmislili smo, kaj vi in vaši najbližji res potrebujete za vaš dom. Revolucionalizirali smo način kako ljudje doživijo domačo toploto. Konstantno inoviramo, da bi vam naredili bolj udoben vsakdan, da bi tako lahko popolnoma užili intimnost vašega doma.

Vrnili smo se k enostavnim stvarem, k začetni iskri, ki vname vsak ogenj. Zato smo ustvarili ZERO (nulto) filozofijo udobja, ki postavlja vas v center pozornosti.

Nulta glasnost, neskončna umirjenost

Ko zaprete vrata, si želite razjasniti um in se pomiriti s sabo in z okoljem, da bi našli umirjeno in sproščujočo atmosfero za regeneracijo.

Ugotovili smo kako pomembno je za vas in za vaše dobro počutje, da je ogrevalni sistem z diskretno navzočnostjo, sposoben nuditi tihoto v povezavi z enakomerno in udobno toploto.

Tiho delovanje je dosežek na katerega smo ponosni.

Nulto dnevno vzdrževanje

Kaj je najbolj dragocen čas? Vedno se poizkušam: učiti, deliti, sprostiti, igrati ter enostavno obstajati.

Vemo, da je vaš čas dragocen. Zato smo razvili celo vrsto inovativnih tehnologij, ki naredijo vzdrževanje kamina enostavno, hitro in z minimalno obvezo.

Med temi tehnologijami je samočistilna izgorevalna rešetka, z revolucionarnim sistemom avtomatskega čiščenja. Le-ta vam prihrani čas pri rutinskem vzdrževanju in zagotavlja večjo priročnost z večjo zanesljivostjo. Sedaj lahko končno v umirjenosti uživate v zadovoljstvu živega plamena.

Nulta disperzija. V sožitju z naravo.

Lahek in čist zrak za dihanje. Z nami se inovacije srečajo z enostavnostjo narave. Iz te zveze, se je rodil koncept ogrevanja, ki izkorišča naravno konvekcijo ter tako toploto razširi v vse kotičke vašega doma.

Prav tako pa smo razvili zrakotesen sistem idealen za pasivne hiše, kjer se za izgorevanje uporabi zrak iz zunanjosti, brez uporabe kisika iz notranjosti hiše.

Nič pomislekov. Neskončna varnost.

Dom je naše zatočišče. Tukaj imamo toliko prijetnih spominov, ki živijo preko številnih izkušenj, ki smo jih užili z najdražjimi.

Da bi vam pomagali, pri varnem življenju, smo razvili številne rešitve za boljši občutek vaše varnosti, kot so senzorji odpiranja, varnostni mehanizmi, ki preprečujejo lom stekla pri eksplozivnem vžigu lesnih plinov in nadzorni sistem, ki vam omogoča, da obdržite vse vedno pod nadzorom.

Varnost dojemamo kot nekaj kar vam je najvažnejše, zato smo razvili številne inovativne rešitve, ki so zelo napredne tudi z vidika zanesljivosti.

Odkrijte naše Pluse

natural_technology

Naravna konvekcija

Sistem, ki izkorišča naravno kroženje zraka in naravno širjenje toplote. Kamini s tem sistemom ogrevajo tudi popolnoma brez ventilatorja za ogrevanje.

Hermetično zaprt sistem

Neprodušno zaprt sistem, ki za izgorevanje izkorišča zunanji zrak, dimne pline pa izloči skozi eno koaksialno cev, ki omogoča vrnitev latentne toplote. Primerno za pasivne hiše.

Dvojna konvekcija

Tehnologija, ki vam daje izbiro: naravno ogrevanje (brez ventilatorja) ali prisilna konvekcija (z manjšim ventilatorjem). S prisilno konvekcijo pospešite ogrevanja vašega doma, ko tako želite.

Samočistilna rešetka

Samočistilna izgorevalna rešetka poskrbi za redno, boljše in avtomatsko čiščenje, kar povečuje energetsko učinkovitost.